Hej miq jemi në ditët e fundit të vitit. 📲Mos harroni të kryeni sigurimet TPL dhe kasko të automjetit tuaj.📲🔻🔻🔻 🔻🔻🔻 🔻🔻🔻 🔻🔻🔻 ✅-20% Sigurimi Kasko🚗 ✅-15% sigurimi TPL i automjetit🚗 ✅🆓️Falas sigurimi i shëndetit në udhëtim ✅-20% Casco Insurance🚗 ✅-15% TPL Insurance 🚗 ✅🆓️-Free health & travel Insurance 📲Na shkruani ne inbox vlerën e mjetit tuaj,foto dhe mbulimet që dëshironi dhe ne do tju sjellim brenda 5 orësh sigurimet tuaja kudo që ndodheni. ⏰ E-mail: [email protected] 📞Cel: 067 62 87 873 #sigurimi #Tpl #kasko #oferta #kartonjeshil #sigurimonline #sigurimzjarri #sigurimprone #siguracion #makine #shendetneudhetim #oferta #insurance

24

1

  • @instatanitim11 6 days ago

    👇👇👇👇👇👇 📍@ardasamedya 📌 1,000 Adet Türk takipçi sadece 7₺ 📌10,000 Adet Türk takipçi sadece 55₺ 📌Otomatik beğeni 25₺ 📌1,000 Adet karışık takipçi 5₺ 📞0541-254-0961 📍@ardasamedya d9e4f96161